Általános Szerződési Feltételek

Értékesítés módja
A vásárlók számára legkedvezőbb, legalacsonyabb árszint biztosítása érdekében a webáruházban található termékeket kizárólag On-line értékesítjük, ezért mintatermi bemutatásra, illetve "hagyományos" forgalmazásra sajnos nincs lehetőségünk. A megtekintéssel kapcsolatban kérem hívja a következő telefonszámot : +36 70 363 1210

Megrendelés lemondása
A megrendelés elküldése után, 24 órán belül, a megrendelés írásban, akár egy, a visszaigazolásra válaszoló email-ben lemondható.

A megrendelés érvényét veszti abban az esetben, ha a kipostázott előlegszámla nem kerül teljesítésre a rajta szereplő fizetési határidőig, sztornózásra kerül. Ebben az esetben a Chesterfieldclassic Kft. , mint a webáruház üzemeltetője, a leadott megrendelést tárgytalannak tekinti, és erről a megrendelés feladóját írásban (emailben vagy postai úton) tájékoztatja.

A termékek átvétele
A termék megrendelése után, annak kézhezvétele előtt Ön eldöntheti, hogy kéri-e a termék házhozszállítását, vagy a személyes átvételt választja, és Ön gondoskodik a bútor(ok) elszállításáról. A személyes átvétel lehetőségét az Ön további költségeinek csökkentése érdekében hoztuk létre, biztosítva, hogy a terméket Ön vagy megbízottja szállítsa, illetve szállíttathassa el.

FIGYELEM!
A termékek kosárba helyezése csak a kalkulációhoz szükséges, önmagában nem jelent vásárlást. A megrendelés akkor lép érvénybe, mikor Ön a megrendelést, a szükséges adatokkal elküldte nekünk, és arról e-mailben visszaigazolást kapott a Chesterfield Kft.-től.

Chesterfieldclassic.hu
Székhely: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 61/b.
Cégjegyzékszám: 01-09-946904
Adószám: 22967370-2-41

Adatvédelmi nyilatkozat
A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az info@chesterfieldclassic.hu címre.

 

Ászf letöltése, nyomtatása PDF formátumban